WEDSTRIJD TENUES

Elke lid krijgt de beschikking over ons prachtige wedstrijdtenue. De wedstrijdtenues zijn willekeurig genummerd, er kan geen aanspraak op specifieke nummers gemaakt worden. De wedstrijdtenues blijven eigendom van de vereniging en zullen in bruikleen worden uitgegeven.

Alle teams krijgen de beschikking over een eigen sporttas, oftewel teamtas. Na elke wedstrijd moeten de gedragen tenues in de teamtas gedaan worden. Elk spelend lid moet beurtelings de tas mee naar huis nemen en de tenues te wassen. Dit gebeurt op basis van een wasrooster dat de coach aan het begin van het seizoen maakt. De schone tenues moeten vervolgens weer meegenomen worden naar de eerstvolgende wedstrijd, waar de tenues opnieuw gebruikt worden en daarna weer met een andere speler mee naar huis gaan.

Vanaf het V16 en het M16 team heeft de coach van het team de mogelijkheid om de teamleden het tenue mee naar huis te geven en af te stappen van de teamtas. De voornaamste reden hiervoor is dat de leden vanaf een bepaalde leeftijd zelfstandiger zijn om zelf voor het tenue te zorgen. Nogmaals benadrukken wij dat alle tenues eigendom blijven van de vereniging en dat het tenue uitsluitend gebruikt mag worden tijdens wedstrijden die gespeeld worden voor Basketbalvereniging Carnisse Sharks.

Met trots introduceren wij ons THUIS tenue:

Met trots introduceren wij ons UIT tenue: