Vervoer van en naar uitwedstrijden

Voor het vertrek naar uitwedstrijden verzamelen alle spelende leden samen met hun coach(es) zich gezamenlijk op de grote parkeerplaats van Sporthal Waterpoort (adres: Steurwater). Elk spelend lid is verplicht bij te dragen aan vervoer naar uitwedstrijden. Zonder voldoende vervoersmiddelen kunnen we uitwedstrijden niet spelen. Dit gaat ten kosten van onze reputatie. Hierdoor vragen we jullie om pro-actief te zijn en het wedstrijdschema in uw agenda te zetten.

Vanzelfsprekend is elke automobilist verantwoordelijk voor een goede en veilige staat van de auto en wordt geacht zich aan alle verkeersregels te houden wanneer zij met de leden onderweg zijn. We vertrekken gezamenlijk en zonder tussenstops naar de locatie waar de uitwedstrijd plaats zal vinden. Na afloop rijden we ook gezamenlijk terug.

Het is absoluut niet de bedoeling dat automobilisten voor of direct na de wedstrijd leden meenemen voor een snelle boodschap of een andere soort activiteit dat niets met het team en/of basketbal te maken heeft. Het is samen uit, samen thuis.