Op dit moment hebben wij 4 teams ingericht.

X12
Dit team is een gemend team (x staat voor jongens en meisjes gemengd). De leeftijden van de spelers in dit team zijn 8 t/m 12 jaar. Op dit moment bestaat dit team uit 18 spelers, waarmee de limiet bereikt is. Voorlopig is er een ledenstop op dit team, wat betekend dat we geen aanmeldingen meer kunnen aannemen voor dit team.

V16
Dit team is het enige damesteam van Carnisse Sharks (v staat voor vrouwen). De leeftijdscategorie voor dit team is 13 t/m 16 jaar. Op dit moment bestaat het team uit 6 dames. We nodigen enthousiaste dames van harte uit om dit team aan te sterken. We hopen vanaf januari 2022 voor het eerst deel te kunnen nemen aan competitiewedstrijden. Hiervoor zal het team dus eerst iets moeten groeien.

M16
Dit team is een mannen team (m staat voor mannen). De leeftijdscategorie voor dit team is 13 t/m 16 jaar. Op dit moment bestaat dit team uit 18 spelers, waarmee de limiet bereikt is. Voorlopig is er een ledenstop op dit team, wat betekend dat we geen aanmeldingen meer kunnen aannemen voor dit team.

Recreanten
Dit team is een gemengd team van enthousiaste mannen en vrouwen die het leuk vinden om na een drukke werkweek wat stoom af te blazen op het basketbalveld. Veelal zijn dit ouders van spelende leden, of volwassenen die in hun jongere jaren competitiewedstrijden hebben gespeeld. Ook met dit team willen we verder groeien. We nodigen daarom enthousiaste volwassenen uit om samen te komen basketballen in het recreantenteam.