PROEFTRAINEN / LID WORDEN

Wil je graag komen basketballen bij Basketbalvereniging Carnisse Sharks, meld je dan aan via onze website voor een proeftraining.

 • We zijn voor ons X12 team op zoek naar dames en heren in de leeftijdsklasse: 9 jaar t/m 11 jaar. Kennis en ervaring is niet vereist.
 • We zijn voor ons V20 team team op zoek naar dames in de leeftijdsklasse: 16 t/m 19 jaar. Kennis en ervaring is niet vereist.
 • We zijn voor ons M20 team op zoek naar heren in de leeftijdsklasse: 16 t/m 19 jaar. Doordat we met dit team volgend seizoen 2e of 3e klasse willen gaan spelen is kennis en ervaring vereist. In de maand mei en juni organiseren we selectietrainingen. Meld je aan indien je geĂŻnteresseerd bent en kom ons M20 team versterken.

Indien je je aanmeld voor een proeftraining, laat dan je gegevens hieronder achter, zodat we aan de hand hiervan een goede teamindeling kunnen maken. Bij het volledig invullen van het formulier kunnen we je uitnodigen voor een proeftraining in het team dat het best bij jou past.


  Voornaam en achternaam(verplicht)

  Geslacht(verplicht)

  Leeftijd(verplicht)

  Wat is je basketbal ervaring?(verplicht)

  Zou je in de toekomst competitie wedstrijden willen spelen?(verplicht)
  JaNeeNiet zeker


  Let op: bij een lidmaatschap bij Carnisse Sharks zijn een aantal voorwaarden verbonden.

  Spelers vanaf 12 jaar kunnen ingedeeld worden voor wedstrijdtaken (bedienen scorebord, wedstrijdtablet etc).(verplicht)

  Ouders van spelers tot en met 16 jaar worden actief ingezet bij wedstrijden van hun eigen kind (vervoer, wassen, bedienen scorebord, bedienen wedstrijdtablet etc.).(verplicht)

  Als u als ouder niet in staat bent deze taak te vervullen kan het lidmaatschap niet doorgaan.(verplicht)


  Telefoonnummer (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Je ingevoerde gegevens worden gebruikt om het juiste team voor je te kiezen en om contact met je op te nemen voor een verdere inschrijving of proeftraining.