VERPLICHTE TAKEN

Als je lid bent van Basketbalvereniging Carnisse Sharks dien je voor de geplande thuiswedstrijden taken uit te voeren. De taken betreffen het bedienen van de wedstrijdklok (scoreboard), het bedienen van de wedstrijdtablet en het fungeren als scheidsrechter. Voor jongeren onder de 12 jaar verwachten we dat de ouders de taken uitvoeren.

Voor elke wedstrijd dient er 1 persoon de wedstrijdklok te bedienen, 1 persoon de wedstrijdtablet te bedienen en dienen 2 of 3 scheidsrechters de wedstrijd te controleren op het navolgen van de regels en dienen het overtreden van de regels te worden bestraft.

  • Een vereniging zonder vrijwilligers heeft geen bestaansrechts. Daarom willen we alle leden en alle ouders van de leden vragen om een actieve rol in te nemen en pro-actief te zijn in het aanbieden van hulp.
  • Naast alle wedstrijdstaken zijn wij ook op zoek naar enthousiaste trainers en coaches waarmee wij onze leden meer perspectief en uitdaging willen geven. Mocht dit je aanspreken stuur dan een mail naar Bestuur@CarnisseSharks.nl om de mogelijkheden te bespreken.