Wedstrijdkleding / tenues

Elke speler dat wedstrijden gaat spelen, krijgt de beschikking over een wedstrijdtenue. De kosten van dit wedstrijdtenue zijn verwerkt in de jaarlijkse contributie. De wedstrijdtenues zijn willekeurig genummerd, er kan geen aanspraak op specifieke nummers gemaakt worden.

Het X12 en het X14 team beschikt over een eigen sporttas, oftewel teamtas. Na elke wedstrijd moeten de gedragen tenues in de teamtas gedaan worden. Elk spelend lid moet beurtelings de tas mee naar huis nemen en de tenues thuis wassen. Dit gebeurt op basis van een wasrooster dat de coach aan het begin van het seizoen maakt. De schone tenues moeten vervolgens weer meegenomen worden naar de eerstvolgende wedstrijd, waar de tenues opnieuw gebruikt worden en daarna weer met een andere speler naar huis gaan.

Vanaf het V16 en het M16 team ontvangt elk lid het wedstrijdstenue in bruikleen. Dit betekent dat het tenue eigendom blijft van Basketbalvereniging Carnisse Sharks. Bij verlies van het tenue wordt een bedrag van € 75,- in rekening gebracht. Het tenue mag uitsluitend gebruikt worden tijdens wedstrijden die je speelt voor Basketbalvereniging Carnisse Sharks.